Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
Sory kolezanko domagajaca sie alimentow, z tego co tu jest pisane cie interesuje tylko ich wysokosc, czyli chcesz miec dostatecznie duzo zeby nie pracowac w polsce, ja bym cie puscil z torbami, nie znam sprawy ale ja bym nic nie dal ... pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Sykepleier84 napisał:
Sory kolezanko domagajaca sie alimentow, z tego co tu jest pisane cie interesuje tylko ich wysokosc, czyli chcesz miec dostatecznie duzo zeby nie pracowac w polsce, ja bym cie puscil z torbami, nie znam sprawy ale ja bym nic nie dal ... pozdrawiam

Durniem byłeś, durniem jesteś i durniem zostaniesz!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Sykepleier84 napisał:

Jeśli kiedykolwiek znalazłbyś się w takiej sytuacji, to miałbyś tyle do powiedzenia, co Żyd za okupacji.

Chciałabym zobaczyć twoją minę, w chwili, kiedy dociera do ciebie, że pieniążki na TWOJE dziecko, zostały potrącone z twojej wypłaty automatycznie- BEZCENNE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Sykepleier84 napisał:

Syke, nie trzeba znac sprawy, aby wiedziec, ze ona wcale nie chce nie pracowac w Polsce. Ona chce zostac w Norwegi i co wiecej, boi sie ze maz zwieje do PL i nie bedzie dostawala norweskich alimentow.
Ja na miejscu meza tez bym puscila z torbami, ale jesli jest ojcem to alimenty musi placic, czy mu sie to podba , czy nie.
W kazdym razie mnie od poczatku chodzilo o to, ze ona rzekomo zostala przez meza pobita, ze maz ma problem alkoholowy, ona sie boi o dziecko bla bla bla. Dziwne, ze przez 6 lat sie nie bala
I dziwne, ze zbita i zastraszona kobieta obawia sie tego, ze maz opusci Norwegie i alimenty norwskie pojda je wal***c. Ja bym dziekowala bogu, gdybym w niego wierzyla, ze moj oprawca chce wyjechac z Norwegii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
A ja powiem ze kobieta ma racje bo skoro mąż pije majac 8 miesieczne dziecko i śmie podnieść rękę na żone to nie ma honoru.... Jak dla mnie nie jest dziwne jezeli kobieta chce odejść i zabrać dziecko od faceta który nie wacha się uderzyć i pije i boi się przy tym o to czy bedzie miała za co wychować dziecko za co żyć i czy mąż nie bedzie uciekał przed placeniem albo nie spróbuje odebrać dziecka ze względu na to że ona mało zarabia.

Znam gorszy przypadek gdzie kobieta zdradziła a wyszło to tylko dla tego bo zaszła w ciążę a potem ubłagała rozwód bez orzekania o winie (ukrywała ciążę, niby powód sprzeczność charakterów) i bez skrupułów podała go o 2 tys złotych alimentów bo "jej warunki materialne się pogorszyły" to jest dopiero wyrachowanie i dziwna moralność...łożyć na nie swoje dziecko pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów

(Haniia)
Nowicjusz
Witam Czytam i czytam to forum i zgadzam sie w pelni z Hilton.Hilton czytam Cie z ciekawoscia ioibys tu zawsze goscila ))POzdrawiam))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Do spuznieni - ok, masz swoje zdanie i szanuje je. Ale pomysl co ma zrobic kobieta, ktorej maz, lub byly maz zmarl? Bo wtedy juz alimentow nie ma, a strach za co utrzyma dzieci rowniez jest.
No co ma zrobic? Zadzwonic na policje?
Odpiwiesz, ze trudno, takie jest zycie... Wlasnie. A zalozycielka watku juz dawno sie nie odzywala, wiec dali sobie z mezem calusa na zgode i wiecej na policje nie bedzie dzwonila i nie bedzie robila awantur, ze poszedl z kolegami do knajpy
Taki to byl strach, zeby na waciki miec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Waciki wacikami ale pampersy i inne pierdoły oj joj joj. Może moje zdanie jest troche postronne ale to też dla tego bo sama będę niedługo matką i nie wyobrażam sobie takiej sytuacji u mnie w domu (Broń Boże)... .

Wiesz zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji jest rodzina, rodzice itd tylko jeżeli ktoś zawinił powinien ponieść kare i konsekwencje swoich czynów a tu -nie umiesz się zająć odpowiednio swoim dzieckiem to na nie płać i bądz odpowiedzialny.

A dziubek na zgode tak jak w każdym związku zawsze da się dojśc do jakiejś ugody.

Pozdrawiam Panów którzy nie lubią alkoholu tak jak ja.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
co prawda kobiety mają od myślenia dwie głowy
i na obydwu niech to szlag trafi rosną włosy i są wargi
ale od myślenia to powinna być ta,co częściej jest wyżej
to później nie wmawiajcie, że się tam w którymś miesiącu ciąży, bądź po porodzie odkrywa, że facet pije, tak jakby wcześniej tego nie robił
po prostu używałyście nie tej głowy do myślenia, przed poddaniem się procesowi zapłodnienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
niektórzy dobrze się ukrywają ze swoim JA he he... albo nie mieli czasu się dobrze poznać tak te "dwie drugie" głowy ciągneło do konwersacji
(nie wiem, nie odpowiem nie mój przypadek- mój mąż nie pije)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok